top of page

Jäsenasiat

Liity Collan-Kollanus-sukuseura ry:n jäseneksi

Sukuseuran sääntöjen mukaan seuran varsinaisiksi jäseniksi ovat tervetulleita kaikki Pieksämäellä vaikuttaneiden Claudius ja Henrik Collanuksesta polveutuneet jälkeläiset puolisoineen ja rintaperillisineen maksamalla jäsenmaksun:

20 €/vuosi sukuseuran tilille OP FI 41 5780 0720 4245 01 Collan-Kollanus sukuseura/Rautanen sekä ilmoittamalla yhteystietonsa Rauni Rautaselle, puh. 0400 463 652 tai sähköpostilla rauni_rautanen(at)yahoo.fi Hallitus hyväksyy kokouksissaan jäsenet seuraan. Voit myös maksaa 5 vuoden jäsenmaksun 100 € kerralla ennakkoon.

 

Jäsenmaksujen käyttötarkoitukset: Sukuseura kerää sukuarkistoa, pitää sukuluetteloa, järjestää sukukokouksia ja jäsentapaamisia, harjoittaa sukua koskevaa tiedotus- ja julkaisutoimintaa sekä hoitaa Pieksämäen Vanhan kirkon kirkkomaalla sijaitsevaa Claudius ja Henrik Collanuksen ja heidän jälkeläistensä muistokiveä. 


Jos et ole aikaisemmin täyttänyt sukutietolomaketta, tai tietosi puuttuvat sukukirjasta, niin käy sukututkimussivulta täyttämässä lomake ja toimita Kaisa Rautavaaralle osoitteeseen kaisa.rautavaara (at)gmail.com, puh. 040 529 0314, Raiviosuonmäki 6A 12, 01620 Vantaa. Voit myös ilmoittaa hänelle sukukirjassa olevien tietojen muutoksista.

 

Sukuseura tiedottaa jäsenistölleen seuran kuulumisista näiden nettisivujen lisäksi ensi sijassa sähköpostilla tai facebook-keskustelupalstalla, jossa voit itse osallistua keskusteluun. On tärkeätä, että seuran sihteerillä on ajantasainen sähköpostiosoitteesi. Ellet vuoden mittaan ole saanut mitään sähköpostia, mutta haluat sitä, ota häneen yhteyttä (ks.yllä).

Collan-Kollanus-sukuseura ry:n säännöt    Toimintakertomus  Toimintasuunnitelma  Tietosuoja

löytyvät  HALLITUKSEN  sivulta   >>>

sukukokous 2019.jpg

Collan-Kollanus-Sukuseura Ry:n sukukokous 28.9.2019

bottom of page