top of page

Sukukokoukset

sukukokous 2019.jpg

Sukukokous 28.9.2019

sukuk.sulkava.jpg

Kokousväki Linkolan talon edustalla. Katso suurennos

sukukokous2009 Jukka Mykkänen.jpg

 

Vuonna 2019 syyskuussa pidettiin sukukokous Helsingissä Ostrobotnian juhlasalissa juhlalounaan merkeissä. Kokouksessa Kaisa Rautavaara kertoi työstään Henrikin jälkeläisten sukututkimuksessa. Juhlassa esiteltiin myös suvun nuoria toivoja ja kisailtiin leikkimielisesti suvun jäsenten asuinmaiden tunnistamisesta kuvavihjeiden perusteella.

 

 

 

 

 

10.8.2014 pidettiin sukukokous Tiittalan kartanossa ja sen jälkeen käytiin Sulkavalla Linkolan talossa (Linkolanhovissa).

Perinteisellä kesäretkellä tutustuttiin tällä kertaa Linkolan suvun kantaisän Zachris Collanin aikoinaan omistamaan taloon. Vierailu juhlisti Linkolan suvun merkkivuotta, sillä Zachris Collanin syntymästä oli kulunut 200 vuotta. Esillä oli kiinnostavia tarinoita ja uutta tietoa sukututkimuksesta. Myynnissä oli myös uusi sukukirja Claudiuksen haarasta.

Kesäretken yhteydessä pidettiin sääntömääräinen sukukokous Tiittalan kartanossa.  Timo Linkola kertoi Zachris Collanuksesta, Linkolan talosta ja Claudiuksen haaran sukututkimuksen tuloksista. Kaisa Rautavaara selvitti, miten Henrikin haaran sukututkimuksessa on edetty. Timo Linkola piti sukuvisan paikalla olleille.

 

 

 

 

 

Collan-Kollanus-sukuseura ry:n sukukokous pidettiin Pieksämäellä lauantaina 4.7.2009. Noin 150 suvun jäsentä oli saapunut Pieksämäelle osallistumaan sukukokoukseen.

Kokous aloitettiin kokoontumalla Pieksämäen vanhan kirkon luona olevalle sukukivelle, jolle laskettiin muistoseppele. Kokous jatkui kulttuurikeskus Poleenissa yhteisellä aterialla sekä suvusta kertovilla esityksillä ja musiikilla. Tilaisuuden lopuksi pidettiin sukukokouksen virallinen osa, jossa valittiin sukuseuralle hallitus ja hyväksyttiin toimintasuunnitelma seuraaville viidelle vuodelle.

Sukukokous Pieksämäellä 4.7.2009, valokuvaaja Jukka Mykkänen otti ryhmäkuvan.

sukukokous84hki.jpg

Vasemmalla: Sukukokous 1984 Helsingissä.

Kokous oli sukuseuran 50-vuotiskokous. Kokouksessa kerrattiin seuran taivalta, suvun merkkihenkilöitä,  julkaistiin uusittu Claudius Collanuksen jälkeläisten sukuluettelo ja tutustuttiin sukuhistorialliseen näyttelyyn.

Katso suurennos

Alla: Sukukokous Pieksämäellä 1939.
Katso suurennos

Alla oikealla: Sukuseuran perustava kokous Helsingissä 1934. Katso suurennos

sukukokous39Pieksämäki.jpg
SukuKokousPartaHarju1954.jpg
20210112-collan 001 1934 Helsinki.jpg
bottom of page